1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ СУДДІ ТА ПРАЦІВНИКИ...

ШАНОВНІ СУДДІ ТА ПРАЦІВНИКИ РАЙОННОГО СУДУ

Щиро вітаємо суддівський корпус Болградського району з професійним святом! Колектив кожного суду – це працівники, об’єднані спільною метою, досвідчені, енергійні і кваліфіковані спеціалісти, які словом і ділом служать Закону, люблять свою справу, виконують її сумлінно і професійно.

Ваша праця надзвичайно важлива, відповідальна та вкрай необхідна для суспільства, адже по захист своїх прав громадяни йдуть саме до суду, до Вас! І саме від Вас залежить те, як вони сприйматимуть суд – установу, де відновлюються їхні права та притягуються до відповідальності ті, хто скоїв правопорушення або злочин.

Із року в рік, перед судовою гілкою влади постають все нові та нові виклики, тож бажаю всім працівникам суду мудрості й мужності, витримки та стійкості, аби залишатися у будь-якій ситуації – неупередженими, адже в Україні найбільшою цінністю завжди має бути верховенство закону і забезпечення прав та свобод кожного громадянина.
Бажаю вам, шановні судді, працівники судів, органів та установ системи правосуддя, міцного здоров’я, сили, наснаги, стійкості, нових звершень, миру та спокою вашим родинам. Висловлюю щиру вдячність усім, для кого Закон, честь і гідність – понад усе/

Зі святом!

Начальник
Голова Болградської
райдержадміністрації Геннадій БАМБУРА