1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЬ ЗІ...

БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЬ ЗІ СВОЇМ ЗАХИСТНИКОМ

Сьогодні у місті Болград поховали сержанта Окунєва Андрія Анатолійовича, який загинув 3 жовтня 2022 року  під час виконання бойового завдання  захищаючи незалежність  України та право нашої нації бути вільними.

Андрію було 47 років, родом він з міста Болград. Був призваний на військову службу за мобілізацією.  В нього залишилась мати, дружина та двоє дітей.

Віддати шану бійцю прийшли рідні та друзі, військовослужбовці, мешканці міста та керівництво Болградського району.

Присутні на колінах провели захисника України та пішою ходою супроводили Героя до міського кладовища.

 «Його смерть   – це не тільки біль родини, це біль усього району, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний син України люблячий чоловік, батько та син. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. Від імені Болградської районної військової адміністрації висловлюю найщиріші слова співчуття родині Андрія. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голови в глибокій скорботі», – зазначив очільник району Геннадій Бамбура під час своєї промови на міському кладовищі.

Війна забирає найкращих, найвідданіших, тих, у кого ще мало бути ціле життя попереду. Болградська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль, поділяємо горе. 

Герої на вмирають! Вони вічно житимуть у нашій пам’яті.  Поховали Андрія Окунєва з військовими почестями.