1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ БОЛГРАДСЬКІЙ РВА

31 січня відбулось перше в цьому році  засідання громадської ради при Болградській районній державній (військовій) адміністрації, в якій взяли участь начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура, заступник начальника Болградської РВА Вячеслав Кулик та  представники громадських організацій району. 

На початку засідання очільник району поспілкувався з громадськістю району. Геннадій Васильович ознайомив присутніх з діяльністю Болградської РВА щодо збереження стабільної ситуації в районі в умовах військового стану.   Також  обговорена робота РВА стосовно обладнання захисних споруд в навчальних закладах громад, місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, укриттів, Пунктів Незламності, роботи системи оповіщення  та пунктів обігріву. 

Керівник району ознайомив представників громадськості: з ситуацією щодо стабілізації енергопостачання, з розчищенням доріг державної та комунальної власності  після погіршення  погодних умов, з виконанням районного бюджету та бюджетів громад у  2022 році, з підтримкою внутрішньо переміщених  осіб та соціально незахищених категорій громадян, а також з критеріями видачі гуманітарної допомоги потребуючим.

 В свою чергу члени громадської ради мали змогу отримати відповіді на хвилюючі та проблемні питання членів їх громадських організації.

Геннадій Бамбура подякував членам громадської ради за взаємодію та співпрацю у вирішені актуальних та важливих для мешканців району питань. Висловив побажання, щоб представники громадських організацій донесли до членів своїх організацій основні месенджери діяльності Болградської районної військової адміністрації та ознайомили з напрямками її роботи під час дії воєнного стану в країні. Він зазначив, що попереду ще багато проблем, які необхідно вирішувати спільно.

У ході засідання представники громадськості заслухали звіт голови Громадської ради  Олександра Луценко про її роботу в 2022 році та затвердили план роботи на 2023 рік.

Також члени Громадської ради прийняли рішення звернутись до Болградської міської ради з проханням створити в м. Болград Алею Слави та Меморіал Слави на честь захисників України, загиблих під час  російської агресії (мешканців Болградського району). А також перейменувати вулицю 25 Чапаївської дивізії у м. Болград на честь загиблого Героя України Віктора Оцерклевича.

У завершені засідання  члени  Громадської ради при Болградській районній  державній (військовій) адміністрації  обговорили низку організаційних питань діяльності ради.