1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА...

НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПРОДОВЖУЄ СПІВПРАЦЮ З БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ «ШЛЯХЕТНА СПРАВА»

Благодійний фонд «Шляхетна справа» та його керівник Сергій Шутов є надійними партнерами Тарутинської селищної ради.
27 січня Сергій Шутов привіз та передав для потреб Тарутинської громади два генератори Tom Ford на 8 кВт. Ці генератори будуть використані для облаштування нових Пунктів Незламності, що так важливо у період екстрених відключень світла. У жителів громади з’являться нові можливості під час блекаутів підзарядити гаджети, поспілкуватися з рідними, а учням – навчатися.
Тарутинська селищна рада у важкий період для країни допомагає не тільки нужденним мешканцям громади, внутрішньо переміщеним особам, військовослужбовцям. Цього разу допомога від Тарутинської громади, а це 2 тони борошна, через БФ «Шляхетна справа» відправляється до деокупованих міст Херсонської області Чорнобаївка та Антонівка. З частини борошна волонтери благодійного фонду «Шляхетна справа» випечуть хліб та хлібобулочні вироби, для людей, які залишаються на звільнених територіях та живуть під постійними обстрілами ворога. Все інше борошно – буде роздано цим людям.
Під час візиту до Тарутинської громади керівника БФ «Шляхетна справа» Сергій Шутов та селищний голова Сава Чернєв обговорили питання подальшої співпраці та шляхи реалізації нових проектів у напрямку підтримки наших людей.
У цей нелегкий час влада і благодійний фонд боронять свій фронт та підтримують людей.
Щиро дякуємо Сергію Шутову та волонтерам фонду за суттєву підтримку нашої громади та вклад у наближення Перемоги!
Разом ми сила!

За інформацією Тарутинської селищної ради