1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗДІЙСНЕНА МРІЯ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗДІЙСНЕНА МРІЯ – В ЛІЦЕЇ СЕЛА МИРНОПІЛЛЯ ТЕПЛИЦЬКОЇ ГРОМАДИ – НОВИЙ ДАХ

Мабуть всі знають вираз «Якщо по-справжньому чогось забажати, то воно обов’язково здійсниться». Хтось в нього вірить, хтось – ні, – говорить директор Мирнопільського ліцею Наталія Зубкова.
Напередодні Нового року, в учнів та вчителів Мирнопільського ліцею з’явився привід повірити у це твердження. Вже багато років існувала велика потреба в заміні покрівлі будівлі ліцею (школи) в селі Мирнопілля Теплицької громади. Під час дощів та негоди часто доводилось підставляти відра під стелю, щоб запобігти калюжам на підлозі. Крім того, псувався вигляд красивих пофарбованих стін, інтер’єрів класів. Всі старання колективу щодо прикрашення навчального закладу зводились нанівець. В деяких місцях існувала загроза серйозних пошкоджень.
І ось нарешті ми маємо НОВИЙ ДАХ! – із задоволенням повідомляють педагоги школи! – Завдяки депутатам Теплицької сільської ради, які виділили необхідні кошти, та особистим зусиллям голови Теплицької сільської ради Леонтьєва Івана Івановича, проведено капітальний ремонт покрівлі ліцею. Тепер можна не турбуватися про інтер’єри класів, а фантазувати далі. Можна прибрати з підлоги всі ємності для води, вони більше не потрібні.
У приміщеннях стало набагато тепліше, адже проведено і утеплення стелі.
Ми можемо констатувати, що мрії збуваються. Але здійснюють їх не чарівники, а звичайні люди, яким небайдужі діти, яким небайдуже майбутнє нашого села, майбутнє нашої країни.
Теплицький сільський голова тримав на постійному контролі проведення робіт. Відвідав заклад та обговорив плани по капітальному ремонту фасаду школи при згоді депутатів Теплицької сільської ради.

За інформацією Теплицької сільської ради