1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні мешканці Болградського району!

Щиро вітаю вас із Днем Соборності та Свободи України! 22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію українського народу, як свято національної єдності.

Ідея соборності була і залишається базовою національною цінністю українців.

А нині вона є ще обов’язковою передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії. Сьогодні Соборність для України – деокупація всіх територій України, захоплених ворогом, відновлення єдності із Донеччиною, Луганщиною та Кримом. Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. Коли ми, з різних регіонів, разом працюємо, створюємо знакове і важливе, боремося із окупантами, відстоюємо свою соборність і волю заради власної держави.

Від 2014 року Україна бореться за територіальну цілісність і соборність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські регіони. Але всі захоплені території обов’язково будуть звільнені і Україна буде цілісною.

Тож слава Україні, нашим захисникам та її народові! Хай береже нас Господь! Міцного здоров’я вам, шановні мешканці району, мирного неба над головою, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

СОБОРНІСТЬ – МЕТА ПЕРЕМОГИ!

Начальник

Голова Болградської

райдержадміністрації

Геннадій БАМБУРА