1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СЬОГОДНІ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА ОДЕСЬКОЇ...

СЬОГОДНІ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА ОДЕСЬКОЇ ОВА ІГОР ТКАЧУК ЗУСТРІВСЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ “ДІВЧАТА” ТА ОБГОВОРИВ ПОДАЛЬШУ СПІВПРАЦЮ З ОБЛАСНОЮ АДМІНІСТРАЦІЄЮ

У воєнний період ГО “Дівчата” запроваджують проєкти гуманітарної та психологічної допомоги підліткам, жінкам та дітям з багатодітних сімей. Організація, зокрема, працює над питаннями профорієнтації, перекваліфікації та працевлаштування жінок, які стали внутрішньопереміщеними особами та потребують допомоги на новому місці перебування чи проживання.
Засновниця ГО “Дівчата” Юлія Спориш зазначає: “Ми робимо все можливе, щоб допомогти дітям і жінкам України полегшити їх життя в цей важкий для нашої країни період. Долучаємося до міжнародних проєктів допомоги, залучаємо спонсорів, що дозволяє нам допомагати ще більше та ефективніше. Також доставляємо гуманітарну допомогу у найбільш постраждалі регіони України, організовуємо Центр прихистку ВПО, надаємо психологічну допомогу та запроваджуємо реабілітацію постраждалих від сексуального насильства. І це – лише частина наших напрямків діяльності”.
Ігор Ткачук в свою чергу нагололосив на тому, що єднання і співпраця влади та громадських організацій, в цей складний період, підвищує ефективність надання допомоги внутрішньопереміщеним особам та усім верствам населення, які цього потребують.
Для ефективної подальшої співпраці найближчим часом буде підписано Меморандум між ОВА та ГО щодо спільних дій та реалізації гуманітарних і соціальних проєктів в Одеській області.