1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ НАДАВ ЧЕРГОВУ...

ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ НАДАВ ЧЕРГОВУ  ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ  БОЛГРАДЩИНІ

Товариство Червоного Хреста Одеської області виділило для укомплектування МКП району  комплексну гуманітарну допомогу у вигляді  180 наборів меблів.

Вчора заступник начальника Болградської РВА Вячеслав Кулик отримав першу партію – 75 наборів, до  складу яких  входять: матраци, ліжка, ковдри, стільці, комплекти постільної білизни, подушки, тумби та столи.

Отримана гуманітарна допомога була передана Тарутинській громаді для облаштування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб в Тарутинському аграрному ліцеї – 65 наборів, та 10 наборів розподілено в селі Серпневе Тарутинської громади, для облаштування двох МКП.

Болградська районна військова адміністрація висловлює  Товариству Червоного Хреста найщиріші слова подяки, яке в такий нелегкий час для країни  надає підтримку та допомогу, тим, хто цього потребує! Така допомога неоціненна. 

Варто наголосити, що Болградський район вже неодноразово отримує допомогу від Червоного Хреста, котрі допомагають облаштовувати побут та забезпечують  комфортні  умови в місцях компактного проживання ВПО.