1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЕФЕКТИВНОЮ ФОРМОЮ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЕФЕКТИВНОЮ ФОРМОЮ СПІВПРАЦІ З РОБОТОДАВЦЯМИ ЩОДО ПОШУКУ ПРЕТЕНДЕНТІВ НА ВАКАНТНІ ПОСАДИ Є ПРОВЕДЕННЯ МІНІ-ЯРМАРКУ ВАКАНСІЙ

16 лютого на замовлення фермерського господарства “АГРОФІРМА БУРГУДЖІ” фахівцями Арцизького відділу Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості була організована та проведена міні-ярмарка вакансій. Захід відвідало 26 шукачів роботи. Їм було запропоновано 5 вакансій «підсобного робітника».
Представник ФГ «АГРОФІРМА БУРГУДЖІ» розповів про діяльність підприємства, дав характеристику вакантним місцям та охарактеризував основні вимоги до претендентів на вакансії. Звернув увагу на те, що, в першу чергу, потрібні люди, які мають бажання працювати.
Під час міні-ярмарку безробітні цікавилися умовами праці, графіком роботи, заробітною платою, можливістю працевлаштування з попереднім стажуванням на підприємстві. На всі виникаючі питання роботодавцем були надані інформативні відповіді .
Роботодавець подякував фахівцям служби зайнятості за сприяння у підборі кадрів і наголосив про готовність до подальшої співпраці.

За інформацією Арцизької міської ради