1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ В НАРАДІ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Денис Байлук спільно з представниками Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області, Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА взяли участь в онлайн – нараді з підведення підсумків роботи у сфері цивільного захисту у 2022 році та визначення основних завдань на 2023 рік, яка пройшла під головуванням першого заступника начальника Одеської ОВА Бориса Волошенкова.

Директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко доповів про підсумки роботи  територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту Одеської області за 2023 рік.

Про стан роботи  Головного управління ДСНС України в Одеській області щодо запобігання і реагування на надзвичайні ситуації у 2022 році доповів т.в.о. начальника ГУ ДСНС України в Одеській області Ігоря Будаленка.

В завершенні наради, перший заступник начальника Одеської ОВА Бориса Волошенкова визначив завдання у сфері цивільного захисту на 2023 рік в регіоні.

За результатами заходу перший заступник надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів Болградської РВА.