1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПОПРИ ВІЙНУ ТА УСІ...

ПОПРИ ВІЙНУ ТА УСІ СКЛАДНОЩІ НАШІ НЕЗЛАМНІ СПОРТСМЕНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОСЛАВЛЯТИ УКРАЇНУ ТА ОДЕЩИНУ НА МІЖНАРОДНИХ СПОРТИВНИХ АРЕНАХ

За минулий вікенд спортсмени з Одеської області здобули декілька важливих перемог!

Так у боксі Юрій Захарєєв переміг на міжнародному турнірі «Bocskai Memorial Tournament», який проходив в угорському Дебрецені. Юрій впевнено переміг у ваговій категорії до 71 кг та був визнаний організаторами найкращим боксером змагань!

Вихованці одеської школи хокею з команди «Морські вовки», у складі збірної команди Ukraine team select, представляють нашу країну на міжнародних змаганнях з хокей з шайбою у канадському Квебеку. За повідомленням представників команди, наші юніори здобули свою першу перемогу в грі з командою з Бостона — рахунок 3:1.

Василь Михайлов (вагова категорія до 79 кг) та Семен Радулов (вагова категорія до 74 кг) стали переможцями відбіркового турніру з боротьби вільної до чемпіонату Європи, який проходив у Києві. Таким чином, обидва наші спортсмени захищатимуть честь України на чемпіонаті Європи.

Двома перемогами завершили «регулярку» жіночої Суперліги волейболістки з Балти. СК «Балта» вийшов до чвертьфіналу змагань, де зіграє проти Збірної України U-17.

Жіноча команда Одеської області з настільного тенісу здобула бронзові медалі у загальнокомандному заліку на чемпіонаті України серед міні-кадетів.

“Пишаємось нашими спортсменами! Хлопці та дівчата, Ви – наша гордість. Кожен з вас, без перебільшення, вписує нову сторінку в спортивну історію Одещини! Ваші здобутки – це приклад тяжкої наполегливої праці та незламної жаги до перемоги. Бажаю і в подальшому підкорення нових спортивних вершин!” – говорить Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.