1. /
  2. Новини
  3. /
  4. І-Й ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ...

І-Й ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА БОРИС ВОЛОШЕНКОВ ПРИВІТАВ З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ ВОЇНІВ, ЯКІ ЗА ПОКЛИКОМ СЕРЦЯ БОРОНЯТЬ РІДНУ ЗЕМЛЮ

Сьогодні, у доленосний і надзвичайно складний для нашого народу воєнний час, І-й заступник голови Одеської ОДА Борис Волошенков, привітав з Днем Національної гвардії України, воїнів, які за покликом серця боронять рідну землю, які справою свого життя обрали забезпечення безпеки держави, захист та охорону життя громадян.

«Нацгвардійці – це потужний військовий підрозділ Міністерства внутрішніх справ України, вони вірні присязі, військовому та громадянському обов’язку. Сьогодні Ви, як і десятки тисяч представників інших силових структур та збройних формувань, стоїте на захисті Української держави, її цілісності та суверенітету , наближаєте країну до бажаної перемоги»- наголосив у своєму вітальному слові Борис Волошенков.

🔸І-й заступник голови Одеської ОДА відзначив, що батальйони Нацгвардії з перших днів війни в епіцентрі подій, які вирішують долю України. Національна гвардія України, вписала чимало героїчних сторінок в історію сучасного українського війська та оборони і захисту Одеси та Одеської області.

«Ви довели, що є висококласними професіоналами та справжніми патріотами України. І сьогодні без Національної гвардії не можна уявити безпеку Одещини і усієї країни. Від Одеської обласної державної адміністрації висловлюю подяку всім воїнам та працівникам Національної гвардії за віддану, професійну службу і значний внесок у зміцнення обороноздатності нашої держави! Дякую вам за мужність, щоденний героїзм і відданість нашій Україні» – сказав Борис Волошенков.

🔹І-й заступник голови Одеської ОДА вручив ряд державних нагород, зокрема ордени «За мужність» І та ІІІ ступеня, «Богдана Хмельницького Ш ступеня», медаль «За військову службу Україні», якими Захисники України, Нацгвардійці, були нагороджені посмертно – нагороди отримали рідні та близькі загиблих.

🔸Також за вагомий внесок у захист державного суверенітету і територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку в умовах воєнного стану, мужність та самовіддані дії, виявлені при виконанні службово-бойових та спеціальних завдань, вірність військовій присязі та з нагоди Дня Національної гвардії України Борис Волошенков нагородив цінними подарунками та Подяками військовослужбовців Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України.