1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ ЗНО...

НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ ЗНО 2023 року.

‼️До уваги вступників та батьків!

Із нового – реєстрація у квітні на сайті УЦОЯО. Безпаперова!!! Учасникам доведеться завантажити свої документи в спеціальний сервіс. У школах дітям все допоможуть. Після реєстрації – отримаєте доступ до своєї інформаційної сторінки. На ній буде вся інформація про те: де, коли, як буде проходити тестування, коли прийти, у який час, які результати тощо.

❓Коли основна сесія?

✔️Планується у червні.

❓Чи буде додаткова?

✔️Так. Наприкінці червня – на початку липня. Це для тих вступників, які з поважних причин не пройшли тестування під час основної сесії.

❓Який вигляд має тест?

✔️ Для тренувань є демонстраційні варіанти тестів. Поки в доступі з української мови та математики. Але незабаром з’являться з усіх предметів НМТ.

👉Тестову платформу вдосконалили. Учасники не зможуть копіювати завдання. Не зможуть скористатися фрагментами умов до завдань, щоб відшукати відповідну інформацію в браузері та не завантажать ПДФ-версію тесту. Це для доброчесності.

🔷Цьогоріч до результатів із кожного з предметів застосовуватимуть різні коефіцієнти. Інформацію про їхнє значення згодом оприлюднять на сайті МОН у Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2023 році.

✅Кількість завдань кожного предмету також буде різною! Якщо цікаво – найменше з фізики.

⌚Часу буде відведено 180 хвилин. Учасник його самостійно розподілятиме. Комусь довше треба з українською, а комусь посидіти над математикою. Всі предмети складатимуть в один день.

✅Тестування з іноземної: не буде завдань із відкритою формою відповіді та аудіюванням.

✅Кількість тестових балів за кожен складений предмет буде відома учаснику після виконання усіх завдань. Тобто, ніяких очікувань та додаткових хвилювань. Шанси для вступу можна оцінити одразу.

✍️💻З метою виконання заходів безпеки, як і минулого року, саме тестування буде відбуватися в приміщеннях з укриттями, в спеціально обладнаних комп’ютерних аудиторіях, їх перелік та адреси розташування не будуть у відкритому доступі. Подбаємо і про додаткові джерела живлення на випадок аварійних відключень електроенергії. Тестування призупинятимуть під час повітряних тривог і продовжуватимуть лише після повернення учасників і працівників з укриттів.

‼️Екзаменаційні центри за кордоном також плануються, наразі тривають переговори із закордонними партнерами на рівні Міністерства освіти і науки України.

✊Готуємося! Змогли минулого року – зможемо і цього! Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і навчатися! Разом до Перемоги!

Прошу поширити інформацію!

За інформацією директора Департаменту освіти і науки Одеської ОДА

Олександра Лончака

Возможно, это изображение текст «нацональний мультипредметний тест 2023»

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться