1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА...

НОВИНИ ГРОМАД: ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО

Тисячі українців сьогодні є внутрішньо переміщеними особами і продовжують потребувати допомоги та сторонньої підтримки. Міжнародні благодійні організації і фонди підтримують вимушених переселенців з фронтових та окупованих територій України, у тому числі і тих, які мешкають в Тарутинській громаді.

Сьогодні секретар Тарутинської селищної ради Анетта Куракова, начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Ганна Стоянова, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату селищної ради Тамара Абрамчук отримали гуманітарну допомогу, яка буде спрямована внутрішньо переміщеним особам та їх дітям.

Від гуманітарної неурядової організації Solidarites International поступила допомога у вигляді ковдр, подушок, постільної білизни та засобів першої необхідності.

Діти вимушених переселенців днями отримають взуття та одяг. Гуманітарна допомога дітям ВПО, що доставлена до смт.Тарутине, передана від Міжнародного фонду допомоги та розвитку Блакитного півмісяця – IBC та його партнера благодійного фонду «Буджак Реліф».

Тарутинська селищна рада щиро дякує за співпрацю міжнародним донорам та благодійним фондам. Ваша допомога є дуже важливою, бо вона приносить тепло і радість в серця людей.