1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ

Дорогі, милі, чарівні наші жінки!

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Це свято є символом усього, що є в світі найсвітлішого – добра, кохання, радості та тепла. Але, сьогодні, це свято затьмарює російська агресія.

Сьогодні Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у захист та розвиток нашого району і всієї країни. Серед вас є військовослужбовці, суспільні діячі і керівники великих підприємств та організацій, вчителі і лікарі, спортсмени і поліцейські, діячі культури і службовці… Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища, сімейного затишку.

Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління українські традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що Україна обов’язково буде врятована від ворога та переможе.

Від всієї душі бажаю Вам здоров’я, кохання, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день Вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у Вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай Вам забезпечать ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви.

Миру та добра Вам!

Голова

Начальник Болградської

районної військової адміністрації Геннадій БАМБУРА