1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ КОНКУРС «GREEN ЕКО-ПРОСТІР» З ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЙ

У Арцизькій громаді стартував конкурс «Green еко-простір» з озеленення територій.

Про це повідомив Арцизький міський голова Сергій Парпуланський на своїй сторінці у Фейсбук.

Сьогодні працівники міської ради висадили 21 кущ туї та підготували ділянку для подальшої висадки кущів троянд та квітів. Майданчиком для озеленення та створення сучасного еко-простору обрали ділянку вздовж вул. Соборна у м. Арциз.

“Маємо власним прикладом надихнути та мотивувати не тільки учасників конкурсу, а й мешканців громади”, – наголосив Сергій Парпуланський.

Нагадаємо, до 20 березня триває реєстрація на участь у конкурсі “GREEN ЕКО-ПРОСТІР” на краще озеленення територій Арцизької громади.

Участь можуть взяти організації та установи всіх форм власності. Для цього потрібно:

1. Надіслати заявку на участь у конкурсі на електрону адресу it.arsirada@gmail.com , в якій вказати назву організації, контактну особу для зв’язку, кількість працівників, бажану ділянку для озеленення та перелік саджанців, зелених насаджень, які плануєте висадити (враховуючи кліматичні умови регіону).

2. Після отримання заявок організатори конкурсу зв’яжуться з вами для узгодження обраної території для озеленення.

Організація, яка найбільш креативно підійде до оформлення еко-простору та виконає всі умови конкурсу, виграє туристичну поїздку колективу по Україні від міського голови.

Учасники, які займуть 2 та 3 місце, отримають цінні призи від Арцизької міської ради.

Конкурс триватиме впродовж року: з березня 2023 по березень 2024 року. Це довгостроковий захід, який має на меті не тільки висадку і оформлення еко-простору, а й збереження насаджень та дбайливий догляд за ними протягом року.

За інформацією Арцизької міської ради