1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИЙОМНУ СІМ’Ю ВАСИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ...

ПРИЙОМНУ СІМ’Ю ВАСИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДВІДАЛИ КЕРІВНИКИ СЛУЖБ

15 березня 2023 року  служба у справах дітей Болградської районної державної  адміністрації, у складі начальника служби Валерія Мочуляка, його спеціалістів та начальника служби  у справах дітей Василівської ТГ Віри Генчевої відвідали прийомну сім’ю Дурадажи Степана Степановича та Марії Миколаївни.

       Метою відвідання є контроль за виконанням договору про влаштування дітей на виховання, а також перевірка умов проживання, виховання прийомних дітей, надання допомоги у розв’язанні різного роду проблем, що виникають під час функціонування сімейних форм влаштування дітей.

Зазначимо, що п’ять років тому подружжя Дурадажи із села Василівка Болградського району вирішило кардинально змінити власне життя та взяли з притулку  трьох дітей. На той час Максиму – було 7 років, Ростиславу – 8 років, Віра була найстаршою – 10 років.

Слід зазначити, що діти виховуються в найкращих умовах, люблячими батьками. Як і в звичайних сім’ях,  в них теж не завжди все гладко, є певні проблеми, але вони гідно їх вирішують, живуть для дітей та заради них.

Наприкінці відвідування начальник служби дітей Болградської РВА надав деякі рекомендації батькам  стосовно виховання та утримання дітей.