1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДСЬКОМУ ВІДДІЛІ ПОЛІЦІЇ...

У БОЛГРАДСЬКОМУ ВІДДІЛІ ПОЛІЦІЇ ЗАПРОШУВАЛИ ДО БРИГАД ГВАРДІЇ НАСТУПУ

Сьогодні начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура спільно з першим заступником начальника Болградської РВА Денисом Байлуком,  начальником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області  Романом Галкіним та представниками районного відділу поліції провели зустріч з членами громадських формувань громад району та представниками охоронних фірм Болградської громади з питань проведення  набору до бригад «Гвардії наступу».

Начальник Болградської РВА  зазначив, що сьогодні на Одещині триває національна кампанія з рекрутингу для того, щоб посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами. Він ознайомив присутніх з переліком бригад «Гвардії наступу», які формуються на даний час та умовами до їх вступу.

Під час наради було зазначено, що МВС України формує додаткові бригади  Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби й  закликає усіх мешканців області, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів.

Представник Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області ознайомив присутніх з умовами вступу до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» , яка формується на даний час.

«Усім бажаючім вступити до зазначених бригад необхідно звернутись до ЦНАПу Болградської міської ради за адресою: м. Болград пр. Соборний 149 або заповнити анкету на сайті storm.mvs.gov.ua» – зазначив Геннадій Бамбура.

Долучайтесь до бригад «Гвардії наступу»! 

Станьте тим, хто звільнить Україну!