1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ТРИВАЄ...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ТРИВАЄ РОБОТА ЩОДО СПРИЯННЯ ЗСУ У ФОРМУВАННІ СТРІЛЕЦЬКИХ БАТАЛЬЙОНІВ

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з першим заступником начальника Болградської РВА Денисом Байлуком прийняли участь у  міні – ярмарці вакансій з приводу сприяння ЗСУ у комплектуванні стрілецьких батальйонів мобілізаційними ресурсами.

Захід відбувся у приміщенні Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості міста Болград та за сприянням Болградського РТЦК та СП.

 Фахівці Болградського центру зайнятості спільно із представниками військової частини 3058 південного Одеського територіального об’єднання національної гвардії України, Болградського РВП  ГУ  НП в Одеській області, Болградського районного ТЦК та СП та 17 прикордонного загону імені полковника О.Жуковського Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України проінформували громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості, про наявність вільних військових вакансій для укомплектування стрілецьких батальйонів Збройних Сил України.


       «На даний час нашій країні загрожує небезпека з боку росії, тому ви можете приєднатися до  лав ЗСУ та  захистити життя своїх дітей, рідних та близьких, зупинити ворога – не дати йому захопити рідну землю» – звернувся до присутніх Геннадій Бамбура.

Присутні мали змогу ознайомитися з переліком військових вакантних посад, умовами відбору та вимогами щодо прийому на військову службу осіб рядового, сержантського та офіцерського складу. Була надана інформація щодо грошового забезпечення військовослужбовців, яке залежить відповідно від займаної посади, військового звання та кваліфікації, а також про соціальний, правовий та медичний захист, пільги.


         В заході взяли участь близько 30 шукачів роботи. Учасники мали можливість особисто поспілкуватись з представниками військових підрозділів та  отримати відповіді на запитання.

Такі ж ярмарки – вакансій відбулись в Арцизькому  та Тарутинському відділах Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості.

У завершенні ярмарку вакансій керівники району ознайомились з організацією робочого процесу та проблемними питаннями   Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості.