1. /
  2. Новини
  3. /
  4. І-Й ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ...

І-Й ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ БОРИС ВОЛОШЕНКОВ ПОКЛАВ КВІТИ ДО МЕМОРІАЛУ «КРИЛА ПЕРЕМОГИ» І ДО ПАМ’ЯТНИКА НЕВІДОМОМУ МАТРОСУ

Сьогодні, 10 квітня, у День визволення міста-героя Одеси від нацистських загарбників, І-й заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков поклав квіти до меморіалу «Крила Перемоги» і до пам’ятника Невідомому Матросу та разом з керівництвом міста і представниками громадськості вшанував пам’ять визволителів.

«10 квітня — особлива дата для кожного одесита. Саме в цей день 1944 року наше місто було повністю звільнено від нацистських окупантів. Сьогодні в Одесі не буде традиційних урочистих заходів та пам’ятних акцій, тому що в нашу країну знову прийшла війна. І дата 10 квітня набуває нового сенсу. Пам’ять про подвиг наших дідів та батьків ми бережемо в наших серцях, проте одесити вшановують пам’ять не лише полеглих визволителів міста у Другій світовій війні, а й загиблих своїх синів і доньок у війні сучасній. Від Одеської обласної державної адміністрації висловлюю слова щирої подяки усім захисникам України і вічна пам’ять усім полеглим за нашу свободу і незалежність!» – сказав І-й заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков.