1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КОНДИТЕРИ БОЛГРАДЩИНИ ПОРАДУВАЛИ СМАКОЛИКАМИ...

КОНДИТЕРИ БОЛГРАДЩИНИ ПОРАДУВАЛИ СМАКОЛИКАМИ МЕШКАНЦІВ БОЛГРАДУ ПІД ЧАС БЛАГОДІЙНОГО ЯРМАРКУ

Сьогодні за ініціативи кондитерів та за підтримки КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради відбувся Благодійний ярмарок ”ДЕНЬ КОНДИТЕРА” на підтримку 88-го окремого батальйону морської піхоти.

Саме 3 травня у світі відзначають День кондитера – свято людей, які створюють десерти, випічки та інші кондитерські вироби.

Запашні смаколики для учасників заходу підготували місцеві кондитери, а відвідувачі ярмарку мали змогу скуштувати продукцію зроблену від душі та зі смаком. Безпрограшна лотерея з дуже цікавими лотами дала змогу всім бажаючим своїми внесками долучитись до Перемоги. Шляхом глядацького голосування було обрано найкращого кондитера ярмарку. Їм  стала Ольга Арабаджи, власниця ресторану «Бумеранг».

Зібрані  гроші   від проданих виробів у сумі 42550 гривень направлені на допомогу морпіхам.

Протягом ярмарку для гостей  виступали артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради з яскравою концертною програмою.

Болградська районна військова адміністрація дякує всім хто долучився та підтримав ідею організаторів ярмарку! Ми дуже раді та вдячні, що нам вдалося об’єднати зусилля всіх бажаючих та спрямувати їх на таку чудову справу. Сьогодні, кожна гривня та добра справа у тилу, надзвичайно важливі для українського війська, бо у такий спосіб ми вносимо свою лепту в перемогу України.

Також дякуємо усім небайдужим людям, які купували вироби та підтримали тим самим наших воїнів ЗСУ!

Окрім ярмарку, усі небайдужі можуть приєднатись до збору коштів на підтримку ЗСУ та зробити благодійні внески у розмірі,  якому забажають.

Найменування одержувача: БО БФ «ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»

Код отримувача: 44724712

Рахунок у форматі згідно зі стандартом IBAN:

UA623052990000026002044915646

Назва Банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Призначення платежу: благодійний внесок.

В єдності наша сила!

Слава Україні!

Героям Слава!