1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДСКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДСКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАТО НАДАННЯ ДОДАТКОВОЇ СОЦГАРАНТІЇ – ПІЛЬГОВИЙ ПРОЇЗД: ХТО МАЄ ПРАВО

З метою надання додаткових гарантій щодо соціального захисту населення та забезпечення пільгового перевезення громадян, які зареєстровані та мешкають на території Болградської територіальної громади Одеської області та мають право один раз на рік на пільги на проїзд в автомобільному транспорті міжміського сполучення на внутріобласному маршруті міжм. Болград та м. Одеса та в зворотному напрямку за рахунок коштів міського бюджету.

Права на пільговий проїзд мають громадяни, які зареєстровані та проживають на території Болградської громади (місто Болград, села Оксамитне, Тополине, Виноградівка, Владичень, Табаки, Залізничне) наступних пільгових соціальних категорій:

1.Особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та ліквідатори аварії на Чорнобильський АЕС, віднесених до 1-ої категорії.

2. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

3.Діти з багатодітних сімей, старше шести років (які отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченими сім’ям при наявності довідки).

4.Учасники бойових дій.

5.Особи з інвалідністю внаслідок війни І, ІІ групи.

6.Особи, які супроводжують в поїздках осіб з інвалідністю І групи та дитину з інвалідністю (не більше однієї особи) – в одному із напрямків..

7.Інваліди з дитинства І та ІІ групи, діти з інвалідністю старше шести років.

Для отримання пільгового талону необхідно надати:

– копія та оригінал паспорту, документ що підтверджує реєстрацію на території Болградської громади, ідентифікаційний номер;

– копія та оригінал посвідчення, що підтверджує пільгової категорії;

– для дитини з інвалідністю копія та оригінал свідоцтва про народження дитини;

– для особи, що супроводжує особу з інвалідністю І групи або дитину з інвалідністю старше 6 років – копію та оригінал свідоцтва про шлюб, копію та оригінал свідоцтва про народження дитини.

Пільги надаються особисто пільговику на підставі пред’явленого посвідчення та паспорта громадянина України, для дитини молодше 14 років – свідоцтва про народження.

Відповідно до укладеного договору з перевізником пільговий проїзд здійснюється з АС Болград до АС Старосінна та в зворотньому напрямку.

Додатково повідомляємо, що Болградська міська рада компенсує проїзд без урахування касового збору, який пільговик сплачує самостійно в касі автостанції.

За консультацією, додатковою інформацію та отриманням пільгового талону необхідно звернутисядо відділу соціального захисту населення Болградської міської ради за адресою: м. Болград, вул. Поштова,39, каб. № 4 або за телефоном 04846-4-52-78.

За інформацією Болградської міської ради

Возможно, это изображение 1 человек и текст

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

11