1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТАРУТИНСЬКОМУ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТАРУТИНСЬКОМУ ЦЕНТРІ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ ОБЛАШТУВАЛИ УКРИТТЯ

Для безпеки вихованців Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації служби у справах дітей Болградської РВА в цій соціальній установі облаштоване підвальне приміщення для можливості його використання як укриття.

Тут проведений ремонт електричної проводки, на стіни нанесена декоративна штукатурка, встановлений санвузол, відремонтована підлога, обладнана кімната для відпочинку, проведений інтернет. Також укриття забезпечене генератором, питною водою, засобами пожежогасіння та гігієни, аптечкою, продуктами харчування та всім необхідним.

Облаштування укриття проведено працівниками центру соціально-психологічної реабілітації дітей якісно та в стислі строки з додержанням усіх вимог.

Ще на початку війни діти, які перебували у центрі, евакуйовані за кордон, де перебувають і зараз.

Однією із умов поновлення роботи закладу та влаштування до нього дітей Болградського району, що опинилися у складних життєвих ситуаціях, є наявність у центрі соціально-психологічної реабілітації укриття.

Вчора керівництво Тарутинської селищної ради, начальник служби у справах дітей Болградської РВА В.Мочуляк, начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Болградської РВА С.Забуга та представники відповідних служб оглянули захисну споруду та підписали акт оцінки об’єкта щодо можливості його використання для укриття.

Начальник служби у справах дітей Болградської РВА В.Мочуляк та директор центру соціально-психологічної реабілітації дітей Н.Ружицька висловили подяку Тарутинському селищному голові Саві Чернєву у наданні допомоги з підготовки укриття.

Сподіваємось, що під час сигналу «повітряна тривога» вихованцям центру соціально-психологічної реабілітації буде не тільки безпечно, а й комфортно.

За інформацією Тарутинської селищної ради