1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

Чому професія пекаря і залізничника — на часі? Як позбутися стереотипів про робітничі професії? Врешті, чому профтех — це круто?

На ці та інші запитання відповідає «#CVIDOMI: відбудовувати країну» — профорієнтаційна кампанія від Малої академії наук та партнерів, що допомагає українським підліткам стати відбудовувачами й відбудовувачками країни.

💡Кампанія пропонує безліч контенту, зокрема відеопроєкт. Це серія інтерв’ю з українськими професіоналами та професіоналками, що наближають нашу перемогу. Вони розповідають про свій кар’єрний шлях, робочі обов’язки та перспективи їхньої професії. А ще діляться профорієнтаційними порадами з підлітками, які хочуть повторити цей професійний шлях.

Гайда дивитися перші серії проєкту!

🧠Випуск із Вікторією Кікоть — помічницею машиніста на маршрутах міської електрички Kyiv City Express: http://surl.li/gwsto

🧠Випуск із Ярославом Бурківським — пекарем і засновником власної пекарні в Бучі «Хатинка пекаря»: http://surl.li/gwstr

🧠 Випуск із Владиславом Кравченком — медичним братом відділення інтенсивної та еферентної терапії гострої інтоксикації Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит»: http://surl.li/gwstt

🧠Випуск з Олексієм Василюком — екологом та головою «Української природоохоронної групи»: http://surl.li/gwstw

Кампанію «#CVIDOMI: відбудовувати країну» реалізує Мала академія наук України в партнерстві з Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine та Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в межах проєкту «Трамплін до рівності» за фінансової підтримки Embassy of Sweden in Kyiv.