1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ...

ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОТРИМАЛИ КОМПЬЮТЕРНЕ ОБЛАДНАННЯ ВІД ЮНІСЕФ ДЛЯ ВПО

В рамках співпраці Міністерства освіти і науки України та представництва ЮНІСЕФ в Україні Одеської області Болградський район отримав комп’ютерне обладнання для забезпечення потреб здобувачів освіти, у вигляді планшетів та хром буків.

Гаджети рахуватимуться за закладом освіти, в якому навчаються діти з числа ВПО. На період освітнього процесу вони отримають їх у користування. Техніки менше, ніж школярів, які до нас переїхали у зв’язку з повномасштабною військовою агресією рф, тож у першу чергу девайси надаватимуться тим здобувачам освіти, які мають складнощі із долученням до дистанційних уроків.

Розподіл здійснено Департаментом освіти і науки відповідно до раніше заповненої форми щодо потреби дітей ВПО у обладнанні:

Арцизька громада отримала – 4 планшети та 13 хромбуків;

Болградська громада – 1 планшет;

Бородінська громада – 6 планшетів та 5 хромбуків;

Василівська громада – 3 планшети та 6 хромбуків;

Городненська громада – 2 планшети та 4 хромбуки;

Криничненська громада – 3 планшети;

Кубейська громада – 2 планшети та 7 хромбуків;

Павлівська громада – 1 хромбук;

Тарутинська громада – 3 планшети та 10 хромбуків.

Нагадаємо, що 1198 планшетів та хромбуків від дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ у межах співпраці з Міністерством освіти і науки доставили в Одеську область.

Болградська районна військова адміністрація висловлює найщиріші слова подяки за підтримку та допомогу, тим, хто цього потребує! Така допомога неоціненна.