1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОЙШОВ...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОЙШОВ ПЕРШИЙ ЕТАП ОБЛАСНИХ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ «РУХАЙСЯ ДО ПЕРЕМОГИ» НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Сьогодні, 12 травня, в м. Болграді відбувся I етап обласних спортивних змагань “Рухайся до Перемоги!” на підтримку Збройних сил України серед голів територіальних громад, їх заступників і старост старостинських округів Болградського району.

В змаганнях взяли участь п’ять команд об’єднаних територіальних  громад району – Арцизька,  Болградська, Городненська,  Кубейська, а також Тарутинська.

На урочистому відкритті всіх команд привітали та побажали перемоги начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура та Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Основна мета таких змагань – запровадити системну рухову зайнятість територіальних громад України. Адже здорова нація – готова до економічного розвитку та протидії військовій агресії.

Всі присутні вшанували пам’ять загиблих у війні хвилиною мовчання.

На спортсменів чекали змагання з семи видів спорту – волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів, шашок, гирьового спорту та дартсу.

Боротьба за призові місця видалась дуже запеклою. У кожному виді спорту представники  органів місцевого самоврядування виборювали перемогу.

Суворе, проте справедливе суддівство, забезпечували, відповідальні: Гетман Михайло Васильович – головний суддя, Воронін Олександр Миколайович – заступник головного судді та судді Кішлали Михайло, Мадревський Олег, Пузиков Артур, Радулов Роман, Кочмар Віталій, Боз Денис, Тулунжи Дмитро, Лемещук Дмитроо, Черкез Олексій, Чернєв Степан, Постол Михайло, Кара Віктор.

У змаганнях з волейболу перемогла команда Тарутинської громади, з футзалу команда Арцизької громади.

За результатами змагань з настільного тенісу (серед жінок), почесне перше місце посіла Аліна Кісеолар Тарутинської ОТГ.  Серед чоловіків найкращим в настільному тенісі став Валерій Паламарчук спортсмен Болградської громади.

У змаганнях з шахів переможцем став спортсмен Болградської громади Роман Радулов. А у шашках призове місце серед жінок завоювала Алла Арнаутова Болградської ОТГ.

Не менш цікавими видались змагання з дартсу, де перше місце посіли представники Кубейської громади Сергій Бошков, а серед жінок Ірина Волкова.

У змаганнях з більярду перше місце посів представник Арцизької громади Пішта Іван.

В змаганнях з гирьового спорту призове місце виборов Олексій Черкез Арцизької ОТГ.

За загальними результатами турніру переможцями I етапу обласних спортивних змагань “Рухайся до Перемоги!” стали команди Болградської та Арцизької громад, друге місце зайняла команда Тарутинської громади.

На протязі всього дня проводився збір коштів на підтримку ЗСУ.

Болградська районна державна (військова) адміністрація дякує учасникам змагань за участь та вітає переможців І етапу.

Другий етап обласних спортивних змагань “Рухайся до Перемоги!” серед переможців І етапу  пройде у травні – червні 2023 року.