1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОРОДІНСЬКІЙ ГРОМАДІ ПОПРОЩАЛИСЬ...

В БОРОДІНСЬКІЙ ГРОМАДІ ПОПРОЩАЛИСЬ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ – ВАЛЕРІЄМ СОЛОМИЦЬКИМ

22 травня мешканці Бородінської громади з квітами, прапорами, сльозами на очах, схилив коліна, живим ланцюгом проводжали у останій путь до дому свого героя, захисника україни – Валерія Трифоновича Соломицького. Від Бородінської гори до Новоселівки (Ліснянський старостинський округ) в живому коридорі вздовж дороги щоб віддати останню шану герою, стояли люди з усіх старостинських округів громади.

Поховання Валерія відбулося в рідному селі Новоселівка. На траурному мітингу виступив Іван Кюсе, голова Бородінської громади.

“Валерій був справжнім патріотом своєї країни, рік потому, він пішов добровольцем на війну. Він виріс у багатодітній родині, був працьовитим, добрим хлопцем. До війни почав розвивати власний бізнес, але війна все перекреслила. Від усіх мешканців нашої громади щиро співчуваю рідним. Дай Боже вам сил перенести цю велику втрату. Дякую Вам за те, що виховали Валерія справжнім чоловіком. Герої не вмирають, вони залишаються у нашому серці. Слава героям! – сказав Іван Кюссе.

Також співчуття рідним і близьким загиблого виразив Іларіон Містяца, староста Ліснянського старостинського округа.

Поховання Валерія відбулось з військовими почестями – троєкратним залпом з рушниць та покриттям труни державним прапором.

Вічна слава Герою!