1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАПРОШУЄМО НА ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

ЗАПРОШУЄМО НА ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

📌 12 травня 2023 року з 11.00 до 13.45 на платформі КНП «Одеська обласна клінічна лікарня» Одеської обласної ради» (м. Одеса, вул. Заболотного, 26) відбудеться захід «Ярмарок вакансій»!

✅ Захід проводиться задля покращення комунікації та взаємодії між навчальними та медичними закладами області та передбачає презентацію навчальних медичних закладів та закладів охорони здоров’я задля того, аби студенти могли більше дізнатися про переваги проходження інтернатури та подальшого працевлаштування в тій чи іншій лікувальній установі, а керівники медичних закладів зі свого боку зможуть оцінити компетенції майбутніх співробітників та зробити пропозиції найкращим.

До привітального слова запрошені:

🔹Борис Волошенков – в.о. начальника Одеської ОВА;

🔸Наталія Одарій-Захар’єва – директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА;

🔹Юрій Гульченко – генеральний директор КНП «Одеська обласна клінічна лікарня» Одеської обласної ради»;

🔸 Валерій Запорожан – ректор Одеського національного медичного університету.

Представникам ЗМІ під час заходу (у час технічної перерви з 11:20 до 11.30) також буде запропоновано поспілкуватися із студентами, інтернами, керівниками провідних закладів охорони здоров’я Одеської області та предстаниками Одеського національного медичного університету.

👩🏻‍⚕️🧑🏻‍⚕️ Також чекаємо на тих, хто шукає роботу у сфері охорони здоров’я і бажає працевлаштуватись у медичних закладах Одещини.

#ярмароквакансій