1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БУХГАЛТЕРСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ  ПРИВІТАЛИ З...

БУХГАЛТЕРСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ  ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

16 липня своє професійне свято відзначають бухгалтери та аудитора.

З цієї нагоди в КЗ «Культури та дозвілля» Болградської міської ради відбувся святковий захід з відзначення кращих працівників цієї галузі.

З професійним святом представників бухгалтерської сфери району привітав начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура. Він подякував присутнім за відданість справі та професійну майстерність та побажав миру, здоров’я, добра й успіхів.

Також працівників бухгалтерії привітали перший заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук, перший заступник  Болградського міського голови Андрій Гарвалов та начальник фінансового управління Болградської міської ради Світлана Вікол.

Під час заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих від російської агресії.

З нагоди відзначення свята перші особи району та громади  вручили Почесні грамоти Болградської  районної військової адміністрації, Болградської районної та міської ради кращим представникам даної професії, які досягли значних здобутків у професійній діяльності.

З музичними привітаннями виступили  артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.