1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НА БОЛГРАДЩИНІ ПРОВЕЛИ В...

НА БОЛГРАДЩИНІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ГЕРОЯ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ НА ВІЙНІ

Кривава війна з росіянами щодня обриває життя вірних синів та доньок українського народу. Захищаючи волю та незалежність України, під час бойового завдання на Донеччині трагічно обірвалося життя 51-річного жителя м. Болград, військовослужбовця підрозділу морської піхоти Лазарєва Григорія Борисовича. 

Сьогодні, 29 липня  живим коридором, з державними прапорами, зі сльозами й на колінах жителі Болградської громади провели в останню путь земляка Григорія, що  віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця. 

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли керівники району, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. В останню путь Героя провели, встеливши квітами дорогу від  залу прощання ритуальних послуг, де відбулось заупокійне богослужіння за українським воїном та до місця вічного спокою, де відбулось прощання із загиблим. Поховали мужнього воїна на Болградському міському кладовищі.

Зі словами скорботи до присутніх звернулися начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградській міській голова Сергій Димитрієв та голова Болградської районної спілки ветеранів АТО Іван Бодлєв.

«Григорій – справжній Герої. Він боровся за мир на української землі, за спокій у рідній домівці, за незалежність нашої країни. Нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться  в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував» – звернувшись до родини загиблого зазначив начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура.

Також зі словами скорботи до присутніх звернулися голова  Болградської районної ради Михайло Садаклієв та  Болградській міській голова Сергій Димитрієв та голова Болградської районної спілки ветеранів АТО Іван Бодлєв.

Поховали мужнього Героя на Болградському міському кладовищі. Останню шану побратиму віддали воєнним салютом.

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу,  слава Герою!

 Вічна та світла пам’ять!