1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

11 липня 2023 року начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступниками, а також заступником військового  коменданта  Болградського району Анатолієм Кушніром,  заступником начальника Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області  Сергієм Ряповим,  заступником голови Болградської районної ради Володимиром Романовським, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проходила під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

На початку наради начальник Болградської РВА Геннадій Васильович доповів про стан справ у районі.

Про ефективність спрямування коштів місцевих бюджетів Одеської Області за підсумками їх виконання у І півріччі 2023 року доповіла директор Департаменту фінансів Одеської обласної державної адміністрації Марина Зіненко.

Директор Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Наталія Одарій-Захар’єва презентувала Спроможну мережу закладів охорони здоров’я Одеського Госпітального округу.

Про стан процесів деколонізації в районах області з урахуванням останніх змін до чинного законодавства доповіла директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації Олена Олійник.

Також під час наради були розглянуті проблемні питання, що потребують невідкладного розгляду, про що доповіли керівники структурних підрозділів ОДА.

За результатами селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура провів нараду та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.