1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З ДИРЕКТОРОМ ЦЕНТРУ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ПРИ ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ ДГУ

Тарутинська селищна рада продовжує співробітництво з Ізмаїльським державним гуманітарним університетом з питань формування основ переходу Тарутинської громади до сталого розвитку з метою покращення життя населення громади.

6 липня Тарутинський селищний голова Сава Чернєв за участю секретаря селищної ради Анетти Куракової та головного спеціаліста відділу економіки, інвестицій та сільського господарства селищної ради Валентина Глода провів зустріч з партнером нашої громади – директором Центру регіонального розвитку при Ізмаїльському університеті, кандидатом географічних наук, доцентом В’ячеславом Тодоровим.

В ході зустрічі обговорили особливості сучасного розвитку територіальної громади та намітили першочергові дії щодо стабілізації ситуації в умовах воєнного часу та перспектив розвитку у поствоєнний період відновлення. Це початковий етап тривалої роботи з розвитку громади.

За інформацією Тарутинської селищної ради