1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У БОЛГРАДСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У БОЛГРАДСЬКІЙ ЦРЛ РОЗПОЧАЛА РОБОТУ НОВИЙ ЛОР-ЛІКАР

Ми не раз писали про те, що минулого року, та й цього року, КНП «Болградська ЦРЛ» поповнилося і продовжує поповнюватися не лише сучасним медичним обладнанням, а й молодими перспективними кадрами, яким Болградська міська рада створює всі умови для роботи та проживання, надаючи службові квартири.

Менш як місяць тому, з 26 червня, тут розпочала роботу Анастасія Карачебан, молода лор-лікар, яка за короткий термін встигла завоювати довіру маленьких та дорослих пацієнтів.

Народилася Анастасія у Болграді, закінчила Болградську гімназію ім. Г. С. Раковського, після чого вступила та у 2016 році закінчила Одеський національний медуніверситет.

Два роки проходила інтернатуру в Єврейській лікарні, вона ж – міська клінічна лікарня №1 Одеської міської ради. Потім поїхала до Києва на курси з сурдології (підбору слухових апаратів та лікування слуху). Повернулася знову до Єврейської лікарні, де працювала п’ять років – до виходу в декретну відпустку. До Болграда приїхала цього року, щоб застосовувати свій напрацьований лікарський досвід на малій Батьківщині.

«Так вийшло, що зі мною зв’язалася моя однокурсниця Катерина Петрівна (Ніколаєва – авт.), нині – медичний директор КНП «Болградська ЦРЛ» із проханням допомогти знайти лор-лікаря, якого дуже потребувала районна лікарня. Попри мої позитивні рекомендації колегам, охочих серед них не знайшлося, і я, відчуваючи відповідальність, вирішила сама приїхати до рідного Болграда. Тим більше, що мені близький менталітет місцевого населення, сам регіон мені до душі та серця, то чому б не бути корисною там, де народився», – поділилася Анастасія Карачебан.

Враження від першого тижня роботи в Болградській ЦРЛ лікар охарактеризувала як відмінні.

«Роботи багато, пацієнти різні, адміністрація підтримує, колектив – добрий», – зазначила вона.

Лікар Карачебан також показала нову ендоскопічну стійку, яка нещодавно була придбана для лор-кабінету.

«У цьому обладнанні все те, що знаходиться на столику лікаря.

На якість лікування це мало впливає, але якщо є можливість використовувати сучасні передові технології, чому б і ні? Потрібно користуватися», – вважає лор-лікар.

«Це комфортно, зручно та сучасно», – додає меддиректор Болградської ЦРЛ Катерина Ніколаєва.