1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ЗУСТРІЧАЛИ НАРОДНУ АРТИСТКУ УКРАЇНИ ОЛЬГУ СУМСЬКУ ТА СУЧАСНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ТЕАТР З МІСТА КИЇВ

1 липня в Теплицькому Будинку культури відбувся показ вистави «За двома зайцями» за мотивами комедійної п’єси українського драматурга Михайла Старицького.

Перед глядачами постали давно знані персонажі Проні Прокопівни, Голохвастова, Химки, Секлети Пилипівни та її доньки Галі. Завдяки майстерній грі акторів Українського сучасного театру глядачі отримали понад дві години сміху та позитивних емоцій.

Роль Секлети Лимарихи зіграла народна артистка України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Ольга Сумська.

Давно зал Будинку культури не збирав стільки людей. Був повний аншлаг!

Після вистави Ольга В`ячеславівна разом з колегами відвідала Теплицьку сільську раду. Поспілкувалась з головою Теплицької сільської ради Іваном Леонтьєвим. Висловила щиру подяку за теплий прийом:”Ми в захваті від ваших людей, стільки уваги тепла подарували нам сьогодні! Хай Ваша громада процвітає і живе під мирним небом України. Скорішої нам всім перемоги!”

До речі на завершення вистави на сцену під звуки фанфар винесли великий гарний кошик з квітами від голови ради та всього депутатського корпусу Теплицької сільської ради.

-Я щиро вдячний особисто Ользі Вячеславівні Сумській та колективу театру! Ми безмежно раді вітати гостей такого рівня в нашій громаді! – зазначив Іван Леонтьєв. – Я дуже радий сьогодні бачити у нас багатьох мешканців Арцизу та найближчих сіл. Ми завжди відкриті для спілкування та втілення творчих ідей на благо розвитку нашої маленької громади та всієї України! Окреме велике дякую організатору проведення вистави, саме у нас в Теплиці, Ігорю Анатолійовичу Ладо та всім причетним до підготовки к проведенню заходу. Ми разом провели велику роботу.

За інформацією Теплицької сільської ради