1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ...

ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ НАШОГО ЗАХИСНИКА В’ЯЧЕСЛАВА КАЗАКОВА

25 липня Тарутинська громада у глибокій скорботі провела в останню путь вірного сина України, нашого земляка – Казакова В’ячеслава Івановича (15.10.1991 – 19.07.2023)з с.Підгірне, який загинув у запеклому бою поблизу Авдіївки Донецької області.

Більше року тому В’ячеслав був мобілізований по повістці, воював на Донеччині, відмінно виконував свій обов’язок з захисту рідної держави та до останнього залишився вірним військовій присязі.

В’ячеслав був добрим та товариським, готовим завжди допомогти, підставити плече другу. Йому б ще жити, творити майбутнє, відбудовувати країну, в перемогу якої вірив до останнього подиху. Його таке коротке життя та вірне служіння народові України – це наша вічна пам’ять і невимовний біль…

Загибель В’ячеслава – це болісна втрата батьків і сестер, близьких і друзів… Поділити їхнє горе та висловити щирі співчуття з приводу загибелі нашого захисника прийшли секретар Тарутинської селищної ради Анетта Куракова, секретар виконавчого комітету селищної ради Олена Абрамова, працівники селищної ради, староста Підгірненського старостинського округу Зінаїда Тасмасис, товариші, односельці, військовослужбовці.

Навіки втратила Тарутинська громада ще одного свого Героя, плани та сподівання якого перекреслила страшна війна. Ми у вічному боргу перед захисниками, котрі віддали своє життя за Батьківщину.

Честь і слава В’ячеславу!

Світла пам’ять про наших Героїв не згасне!

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

6464