1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОВЕДУТЬ...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОВЕДУТЬ ПЕРЕВІРКИ  ПРОТИПОЖЕЖНОГО ЗАХИСТУ ВРОЖАЮ 2023 РОКУ

Сьогодні, під керівництвом начальника Болградської РВА Геннадія Бамбури пройшла нарада з питань забезпечення протипожежного захисту врожаю 2023 року.

У заході взяли участь  перший заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук, заступник начальника Болградської РВА Дмитро Димітров, т.в.о. начальника Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Борис Міхальчан, заступник начальника Болградського районного відділу поліції Сергій Ряпов та начальник відділу оборонної роботи,  цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Болградської РВАСергій Забуга.

Під час наради був обговорений стан забезпечення протипожежного захисту нового врожаю та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах сільськогосподарського виробництва  на території Болградського району   у 2023 році.

У зв’язку зі зростанням кількості пожеж на території району, начальник Болградської РВА звернув  увагу присутніх на дотримання та виконання Плану протипожежних заходів на період збирання  врожаю 2023 року в Болградському районі, затвердженого рішенням районної комісії ТЕБ та НС.

Крім того, було прийнято рішення про створення робочих груп в кожній громаді району для проведення перевірки дотримання протипожежних заходів на місцях збирання, зберігання та переробки нового врожаю у сільгосппідприємствах району із залученням представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, Болградського районного управління ГУ ДСНС в Одеській області та інших зацікавлених служб.

Болградська РВА нагадує, що на даний час посилено відповідальність за порушення законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, згідно зі змінами до Кодексу України про адміністративні правопорушення.