1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ З МЕШКАНЦЯМИ...

ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ З МЕШКАНЦЯМИ РАЙОНУ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

28 липня відбулась зустріч з мешканцями району в Болградській філії Одеського обласного центру зайнятості. Соціальні працівники Болградської адміністрації та соціальні працівники Болградської міської ради спільно з головним державним інспектором Управління інспекційної діяльності Південного МуДС з питань праці підготували цікаві інформаційні плакати та листівки.

Вони розповсюджували інформаційні буклети та розповідали про проблему торгівлі людьми і безпечну міграцію, а також інформували про можливість отримання допомоги для осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Учасники акції отримали інформацію про Національну «гарячу» лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів. Зателефонувавши на цілодобові номери 0-800-505-501 (зі стаціонарних телефонів) або 1547 (з мобільних телефонів), можна отримати консультацію безкоштовно, анонімно і конфіденційно.

Мета заходів полягає в підвищенні поінформованості мешканців міста та району стосовно торгівлі людьми, щодо засобів вербування та шляхів експлуатації дітей та дорослих, про ризики в Інтернеті та соціальних мережах й про можливості убезпечити власне життя.