1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

Сьогодні очільник району Михайло Шарафаненко провів апаратну нараду з заступниками та керівниками структурних підрозділів Болградської районної військової адміністрації.

Під час наради керівники структурних підрозділів Болградської РВА доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм відділах.

Також учасники наради обговорили актуальні питання життєдіяльності району та проблемні питання територіальних громад, які стосувалися підготовки закладів освіти до нового навчального року, підготовки району до опалювального сезону 2023-2024 років, забезпечення соціальних об’єктів засобами безперебійного живлення, проведення ремонту доріг в громадах району, організацію роботи Пунктів незламності та захисних споруд, забезпечення своєчасної виплати соціальних допомог та  організацію роботи в підрозділах Болградської РВА.

Зокрема,  начальник Болградської РВА акцентував увагу на необхідності протягом тижня виділення субвенції з бюджетів громад до обласного бюджету для забезпечення матеріально – технічної бази Збройних Сил України.

У завершені наради Михайло Володимирович  надав низку доручень начальникам відділів щодо своєчасного забезпечення вирішення вищезазначених питань.