1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АРЦИЗЬКА ГРОМАДА ВТРАТИЛА ГЕРОЯ...

АРЦИЗЬКА ГРОМАДА ВТРАТИЛА ГЕРОЯ ДМИТРА КОЛЕСНИЧЕНКО

Найкращих знову забирає небо…🙏🙏🙏

Втрата рідної людини — велике горе. А втрата захисника, воїна, що загинув за волю, за незалежність, за рідну Україну, за мирне небо над нашими головами – це подвійна втрата.

🕯15.08.2023р. загинув, обороняючи Україну🇺🇦, в районі населеного пункту Оріхово-Василівка Бахмутського району Донецької області, житель Арцизької громади – Колесниченко Дмитро Олександрович, 1990 року народження.

🕯Жахлива війна забрала ще одного Захисника України… Вічна, світла пам’ять, глибока шана та безмежна вдячність Воїну!

Керівництво та працівники Арцизької міської ради, жителі громади висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного захисника України. 🙏

Він був справді чудовим і душевним, завжди привітним, а ще люблячим батьком, прекрасним чоловіком, чуйним сином, братом, надійним другом, побратимом. Таким залишиться в нашій пам’яті назавжди.

Церемонія прощання з Героєм відбудеться в понеділок, 21 серпня ✅️ о 09:30 за адресою – м.Арциз 2, вул.Лугова, 159; ✅️ о 12:30 в храмі Іоанна Богослова пройде відспівування полеглого воїна.

Просимо всіх небайдужих долучитися до церемонії прощання, віддати свою шану та повагу загиблому Герою, утворивши живий коридор:

▪️о 8:30 від Арцизької центральної лікарні, вздовж вул. Соборна, вул.Свободи, вул.Трудова, вул.Лугова ,159

▪️об 11:30 від дому вздовж вул.Лугова, вул.Трудова, вул.Свободи, вул.Соборна до храма Іоанна Богослова, де відбудеться відспівування Героя.

▪️о 12:45 від храму Іоанна Богослова вздовж вул. Соборної до центрального цвинтаря.

Вічная слава тобі ГЕРОЮ! Вічний спокій! Слава Україні!🇺🇦 Героям слава!🇺🇦

З інформацією Арцизької міської ради