1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ОЗНАЙОМИЛИСЬ З...

КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ОЗНАЙОМИЛИСЬ З БУДІВНИЦТВОМ РЯДУ ОБ’ЄКТІВ У БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ

23 серпня начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим та Болградським міським головою Сергієм Димитрієвим відвідали ряд населених пунктів Болградської громади.

У с. Виноградівка вони ознайомились з ходом проведення ремонтних робіт проблемного відрізка дороги Болград – Виноградівка – Владичень.

Нагадаємо, що роботи на ділянці дороги Виноградівка-Владичень (650-метровий підйом у селі Виноградівка) почалися у червні поточного року. Зараз підрядна організація ТОВ «Євродор» встановлює під дорожнім полотном трубу для водовідведення та нове асфальтне покриття.

Як зазначив голова громади, особлива увага приділяється якості робіт, щоб відремонтована ділянка прослужила не один рік. На фінансування робот, вартість яких становить майже 12,8 млн грн, з бюджету громади будо виділено 10 млн.

Також керівники району ознайомились з ходом підготовки Табаківського ліцею Болградської міської ради до нового навчального року. А саме із встановленою станцією для фільтрування води та проєктом будівництва захисної споруди.

Зазначимо, що в даному навчальному закладі немає очного навчання у зв’язку з відсутністю  захисної споруди. На даний час розроблено проєкт будівництва та виділені кошти.

У завершенні відвідування керівники району та громади обговорили реалізацію будівництва захисної споруди та строки початку будівництва.