1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КОЛЕКТИВ КЗ «ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ...

КОЛЕКТИВ КЗ «ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ» ПРИСВЯТИВ СВІЙ ДЕНЬ МОЛОДІ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ

Щороку 12 серпня в Україні відзначається День молоді. Не обійшло стороною це яскраве свято і місто Болград. Але, враховуючи неспокійні часи в нашій країні, цього року молодь відзначила цей день незвичайно.

Колектив КЗ «Центр культури та дозвілля», разом з активними талановитими артистами громади, влаштували акцію на підтримку Збройних Сил України простонеба прямо у центрі міста.

Організатори, гості та просто перехожі вшанували всіх полеглих від рук ворога хвилиною мовчання та наголосили, що присвячують цей день всім молодим юнакам та дівчатам, що боронять нашу державу на фронті.

А далі почалось чарівне дійство. Глядачів розважали найвідоміші в громаді молоді вокалісти, хореографи, інструментали та гімнасти. Тут танцювали вихованці студії танцю «Пліє», чарували живим інструментальним виконанням Вікторія Ільчук та Марія Афатарли, вражали пластикою та грацією вихованці студії «Флай-Йога» Ангеліна Ільчук, Поліна Сербова та Тетяна Карабаджак, покоряли своїми голосами Тетяна Жужукова та Яна Дулгер.

Протягом всього заходу діяла скринька для збору коштів на допомогу Збройним Силам України. Кожен присутній та переожий мав змогу внести свій вклад у наближення нашої Перемоги. І всього ми за годину, нам спільними зусиллями з вами, вдалося зібрати 2127грн

Також талановиту молодь в галузі культури і спорту, привітали почесними дипломами і теплими словами головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Одеської області Ірина Арнаутова та директор КЗ “Центру культури та дозвілля” Ольга Коршок

Ми приєднуємось до настрою наших артистів та вітаємо молоде покоління українців зі святом польоту, сили, віри та мрій – з Днем молоді України!!!

За інформацією КЗ «Центр культури та дозвілля»