1. /
  2. Новини
  3. /
  4. МЕШКАНЦІВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ РЕЄСТРУВАЛИ...

МЕШКАНЦІВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ РЕЄСТРУВАЛИ НА ОТРИМАННЯ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ВІД УВКБ ООН

Сьогодні, за сприянням Болградської РВА, мешканці району, постраждалі від воєнних дій та ВПО, мали змогу подати заявку на отримання грошової допомоги від УВКБ ООН.

Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН), – це глобальна організація, створена для допомоги біженцям, вимушено переміщеним особам та особам без громадянства. Вона координує міжнародні зусилля, спрямовані на захист людей, змушених полишати свої оселі через конфлікт або переслідування. Організація надає таким особам життєво необхідну допомогу: житло, продукти харчування, воду, а також захищає їхні фундаментальні права.

На протязі дня спеціалісти агентства ООН у справах біженців проводили співбесіди й реєстрацію постраждалих від воєнних дій та ВПО району в приміщенні Болградської РВА, де їм було надано необхідне обладнання.

 Для подання заявки вищезазначені категорії осіб повинні мати дохід, менший за 5400 грн. на члена родини та мати хоча б один із критеріїв вразливості.

Болградська районна військова адміністрація висловлює свою вдячність представникам УВКБ ООН за підтримку населення Болградського району.

Детальна інформація про грошову допомогу та адреси офісів в інших регіонах: https://bit.ly/3Tgnpx5

Інформаційна підтримка та можливість поставити питання: https://t.me/IDPhelp

Гаряча лінія УВКБ ООН: 0 800 307 711.