1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НА БОЛГРАДЩИНІ РЯТУВАЛЬНИКИ БЕРУТЬ...

НА БОЛГРАДЩИНІ РЯТУВАЛЬНИКИ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У КОМІСІЙНИХ ОБСТЕЖЕННЯХ ГОТОВНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

▪️Створити максимально безпечні умови для всіх учасників освітнього процесу – одне із головних завдань фахівців Болградського районного управління при підготовці закладів освіти до нового навчального року.

▪️У кожному закладі району працюють комісії, до складу яких увійшли представники ДСНС, які перевіряють дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, стан укриттів та дообладнаних захисних споруд.

▪️Зауважимо, що відповідно до рекомендацій, у сховищах має бути теплопостачання, електропостачання, відповідна вентиляція та усе, що необхідно для комфортного перебування дітей під час довготривалої повітряної тривоги.

▪️Також співробітники ДСНС оглядають наявність та стан у приміщеннях первинних засобів пожежогасіння, планів та шляхів евакуації, зовнішнього і внутрішнього водопостачання.

▪️Основне завдання кожного навчального закладу – організувати якісне навчання дітей. Військовий час змінив життя нашої молоді, але ми повинні повернути дітям стаціонарне навчання у школі та можливість здобувати якісні знання.

За інформацією Болградського районного управління ДСНС