1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВІДВІДАВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВІДВІДАВ ГОРОДНЕНСЬКУ ГРОМАДУ

30 серпня начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко здійснив робочий виїзд до Городненської об’єднаної територіальної громади.

Городненська громада створена у 2020 році. До її складу входять населені пункти: Городнє, Дмитрівка, Нові Трояни, Олександрівка з кількістю населення 16603 особи.

Основною метою робочої зустрічі стало ознайомлення з діяльністю територіальної громади, роботою об’єктів соціальної інфраструктури та готовністю  до опалювального сезону 2023 – 2024 років.

В навчальних закладах громади керівник району ознайомився з обладнанням захисних споруд та їх готовністю до нового навчального року.

У Городненському ліцеї з початковою школою та гімназією начальник Болградської РВА взяв участь у відкритті першого в громаді Класу безпеки.

Цікаву екскурсію для  очільника району провела директор історико-краєзнавчого музею у с. Городнє та показала багато цікавих експонатів музею болгарської культури. 

У с. Нові Трояни голова райдержадміністрації ознайомився з завершенням будівельних робіт та облаштуванням  амбулаторії загальної практики сімейної медицини та відвідав Новотроянівський ліцеї.

Також начальник райдержадміністрації Михайло Шарафаненко спільно з головою Городненської громади Миколою Богоєвим ознайомились з проведенням ремонтних робіт на ділянках автомобільних доріг між населеними пунктами Городнє – Олексадрівка та Нові Трояни – Дмитрівка.

Зазначимо, що згідно домовленостей голови Городненської громади зі службою КП “Місцеві дороги”, 21 серпня 2023 року стартували ремонтні роботи дорожнього сполучення Городнє – Олексадрівка. Наразі на найбільш пошкоджених ділянках доріг проводиться вирізання дорожньої карти для проведення ямкового ремонту. Після завершення ремонту дороги Городнє – Олексанрівка відновляться роботи на дорозі між с. Нові Трояни – Дмитрівка. На цьому сполученні вже проведено фрезерування, надалі запланований ямковий ремонт.

У завершенні робочої поїздки очільники району та громади обговорили шляхи вирішення проблемних питань громади та введення в експлуатацію амбулаторію сімейної медицини у с. Нові Трояни.