1. /
  2. Новини
  3. /
  4. «НЕЛЕКЦІЯ» ВІД ВАСИЛЯ БАЙДАКА

«НЕЛЕКЦІЯ» ВІД ВАСИЛЯ БАЙДАКА

03 серпня 2023 в  ОЗ БОЛГРАДСЬКОМУ ЛІЦЕЇ явно був незвичайний день. До закладу завітали учні зі шкіл м. Болграда. А все тому, що відомий український комік, стендапер, актор театру абсурду «Горобчик» та волонтер Василь Байдак виступив перед учнями амбасадором проєкту «НЕ ЛЕКЦІЇ 2.0». Цей проєкт реалізується у межах кампанії «Спільно до навчання» за ініціативи Міністерства освіти і науки, першої леді України Олени Зеленської разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Громадською організацією «ЮМАЙНД».

Підтримали цей проєкт і Відділ освіти БМР та організували цю зустріч.

Цей інтерактивний освітній формат, покликаний доносити українській молоді інформацію з тем, які стали ще більш актуальними під час повномасштабної війни.

Більше 150 учасників івенту в ігровій формі, з застосуванням інтерактивних технологій, гумору, проговорили всі важливі на сьогодні моменти: торкнулися теми мінної безпеки, правил поведінки під час артилерійського обстрілу, ознак депресії та виходу з неї, ментального здоров’я.

Учні, що були присутні на заході, дуже задоволені зустріччю, а гостям дуже сподобалась дитяча аудиторія, школа, приміщення укриття та кабінети закладу. За цю зустріч хочемо висловити подяку організаторам, Василю Байдаку, Оксані Дронь, Світлані Первак, Олені Якімчук, режисерській групі та відділу освіти Болградської ОТГ.

Сподіваємось на подальшу співпрацю.