1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: МЕШКАНЦІ ТАРУТИНСЬКОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: МЕШКАНЦІ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗІБРАЛИ КОШТИ НА ДРОН ТА ПОРТАТИВНУ СТАНЦІЮ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ!

За проханням наших земляків – розвідників з 21 бригади, які перебувають на Донецькому напрямку, у липні Тарутинська селищна рада оголосила збір коштів на покупку дрону та портативної зарядної станції.

Сьогодні збір коштів на дрон та портативну станцію закрито. Усі разом небайдужі мешканці Тарутинської і Бородінської громад зробили свій внесок у Перемогу!

До збору коштів долучилися працівники установ та організацій, депутати Тарутинської селищної ради, керівники сільськогосподарських підприємств, підприємці та просто мешканці громад. Готівкою було зібрано 42 322 грн.

На банківський рахунок поступило 38 367 грн., з них 23 679 були перераховані Микитою Андронакі односельцем командира взводу розвідки 21 бригади батальйону «Чорноморська Січ». У зборі коштів допомагали відвідувачі кав’ярні «Black Caff» м.Одеса.

Спільними зусиллями вдалося зібрати більше 80 тисяч гривень. Благодійний внесок від безмежно вдячних мешканців громад нашим захисникам перерахований Благодійному фонду «Батальйон Чорноморська Січ», який буде займатися покупкою дрону.

Окрім того мешканкою селища Тарутине, студенткою Південноукраїнського університету ім.Ушинського Аліною Казанжи організований збір коштів серед своїх знайомих та друзів. Зібрано 11 000 грн., які будуть використані для придбання портативної зарядної станції.

Сьогодні під час пленарного засідання позачергової сесії Тарутинської селищної ради депутати та працівники селищної ради долучилися до збору коштів на портативну зарядну станцію, зібрано 10 650 грн.

Щиро дякуємо усім, хто зробив свій внесок у Перемогу, бо ця допомога вкрай важлива і для військових, і для нас. Наша небайдужість дає силу захисникам жити та боротися!

Не втомлюйтесь допомагати нашим захисникам, вони гарантія нашого спокою!

За інформацією Тарутинської селищної ради