1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ОПОРНИЙ ЗАКЛАД...

НОВИНИ ГРОМАД: ОПОРНИЙ ЗАКЛАД «БОЛГРАДСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» ПОЧНЕ НАВЧАЛЬНИЙ РІК З НОВИМ ШКІЛЬНИМ АВТОБУСОМ

Сьогодні Болградський міський голова Сергій Димитрієв разом зі своїм першим заступником Андрієм Гарваловим вирушили до Одеси, де разом з колегами ще дев’яти громад області отримали ключи від нового шкільного автобуса «Еталон» на 28 дитячих місць.

«Болградська міська рада сьогодні отримала автобус для опорного закладу «Болградський ліцей» в рамках закупівлі транспортних засобів, що були придбані за рахунок державної субвенції та бюджетів громад. Дякуючи цьому, учні Болградської територіальної громади отримують можливість діставатись до опорного закладу.

Наявність автобусу дає змогу підвищити якість надання освітніх послуг шляхом розширення можливостей учнів щодо доступу до освітніх послуг», – розповіла начальник відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова, поки ще автобус прямував з Одеси до Болграду.

Нагадаємо, що в ході своєї зустрічі з мешканцями Болградської громади наприкінці травня цього року, де Сергій Димитрієв звітував про свою діяльність за минулий рік, він пообіцяв зробити все, щоб у опорного закладу «Болградський ліцей» з’явився транспорт для підвезення учнів.

Для цього з бюджету громади було зроблено співфінансування на придбання автобусу в розмирі 1 млн гривень або 34% від його загальної вартості, яка складає майже 3 млн грн.

Таким чином виконана ще одна обіцянка міського голови – приділити максимум уваги в 2023 році покращенню саме сфери освіти Болградської громади. Адже, крім придбання шкільного автобусу, в громаді продовжується облаштування укриттів у навчальних закладах, а ще усі учні вперше за багато років забезпеченні якісним водопостачанням.

Далі буде…

За інформацією Болградської міської ради

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться