1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У ПАВЛІВСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У ПАВЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕЛИ ПЕРЕВІРКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НА ГОТОВНІСТЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Відповідно до розпорядження №52/2023-с/р від 04 серпня 2023 року визначили рівень готовності до нового навчального року за такими параметрами:
✅️ Освітнє середовище:створення сприятливих умов для навчального процесу.

✅️ Якість ремонтних робіт: підготовка приміщень та їх естетичне оформлення, санітарний стан території, стан спортивних майданчиків.

✅️ Дотримання охорони праці і забезпечення безпеки життєдіяльності.

✅️ Управлінські процеси закладу освіти.

✅️ Дотримання вимог санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти: стан харчоблоків та їдалень, медичний огляд працівників та дітей.

Під час перевірки особлива увага членів комісії була зосереджена на ході проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення (харчоблоків, туалетів, котелень), покрівель, облаштуванні територій, виконання заходів з протипожежної безпеки.

У навчальних кабінетах проведені поточні ремонти. Учителі забезпечені методичними матеріалами, деякі кабінети оснащено мультимедійним обладнанням.

За підсумками перевірки суттєвих порушень стосовно дотримання санітарно-гігієнічних вимог, норм облаштування та утримання навчальних закладів не виявлено.

За інформацією Павлівської сільської ради