1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЮНІ ФУТБОЛІСТИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЮНІ ФУТБОЛІСТИ СЕЛА ОРІХІВКА ВІДВІДАЛИ НІМЕЧЧИНУ

Вже декілька місяців поспіль юних гравців футбольної команди села Оріхівка підтримують Олімпійський чемпіон з футболу Володимир Іванович Лютий та родина Вюбель, які проживають у Німеччині.

Завдяки нашому односельчанину, Сергію Іванову, ці люди дізналися про юних футболістів, які не маючи достойних умов для тренувань, з кожною грою добивалися все кращих результатів. Тому один з тренерів німецького футбольного клубу «Ганза» – Володимир Іванович та члени родини Вюбель вирішили допомогти талановитим і наполегливим юнакам. Спочатку допомога надходила у вигляді новеньких шкіряних футбольних м’ячів та комплектів футбольної форми. А вже на початку літа діти разом із тренером, Віталієм Христовим, отримали запрошення відвідати німецький футбольний клуб та зіграти із дитячими командами клубу у Німеччині.

У червні юні футболісти села Оріхівка разом із тренером поїхали до Німеччини. Цю подорож діти запам’ятають на все життя. Тренування з німецькими дітьми разом, багато виграних матчів, цікаві розваги – все це завдяки їхнім успіхам, наполегливості, а також мріям та вірою у майбутнє. За відгуками тренера, діти показали високий рівень підготовки та дисципліни, виграли багато матчів та потоваришували із німецькими юними гравцями.

Сподіваємось, що наші діти у майбутньому будуть мати змогу відвідати ще раз Німеччину, а можливо і потраплять до інших країн. Бажаємо їм нових перемог!

Дякуємо Сергію Іванову за допомогу в організації та за те, що знаходячись далеко від дому, він допомагає звичайним сільським дітям відчути себе щасливими та сильними у цей непростий час.

Все буде Україна!

За інформацією Оріхівської школи