1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД:БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА...

НОВИНИ ГРОМАД:БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З НОВИМ НАЧАЛЬНИКОМ СЛУЖБИ МІСЦЕВИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ

Болградський міський голова Сергій Димитрієв разом з першим заступником Андрієм Гарваловим побували на підйомі в селі Виноградівка, де не тільки проінспектували хід ремонтних робіт, але й зустрілися з начальником державного підприємства «Служба місцевих доріг в Одеській області» Андрієм Смоляровим, який місяць тому обійняв цю посаду.

Новий керівник підприємства також приїхав з метою, щоб ознайомитися з ходом робіт на підйомі в селі Виноградівка, які було розпочато ще в червні поточного року.

Підрядна організація якраз займалася становленням труби для водовідведення. Присутні обговорили те, що вже зроблено, та про те, що ще доведеться зробити до того, як «одягнути» цю ділянку дороги в асфальт.

«Для нас є важливим не тільки, щоб роботи не затягувалися, а і якість. Відремонтована ділянка повинна прослужити не один рік», – вкотре підкреслив Сергій Димитрієв.

Нагадаємо, рішенням 55-ї сесії з міського бюджету Болградської громади на співфінансування ремонтних робіт на ділянці (підйомі) у селі Виноградівка довжиною 650 м виділено 10 мільйонів з необхідних 12 780 000 гривень. Після чого Служба місцевих доріг, з метою збільшення обсягів виконання робіт, виділило ще 5 мільйонів гривень (субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам), з яких 3 млн 500 тис. гривень – на проведення робіт з експлуатаційного утримання ділянки по вулиці Владиченська у селі Виноградівка та 1 млн 500 тис. гривень – на проведення робіт з експлуатаційного утримання ділянки по селу Владичень автодороги Виноградівка-Котловина-Нагірне-Орлівка.

За інформацією Болградської міської ради